Ціна на прибирання кафе, барів, ресторанів Київ

 

До чистоті організацій громадського харчування пред'являються особливі вимоги. Всі

покриття, інструменти для приготування і споживання їжі повинні бути ретельно

очищені, приміщення, в яких готується їжа - регулярно забиратися і дезінфікуватися.

Звичайно, співробітникам ресторану або кафе не вдасться професійно підійти до процесу

прибирання, отже, найкраще звернутися до фахівців.

Прибирання кафе, барів, ресторанів фахівцями включає в себе певні етапи:

1. Вилучення бруду, пилу з усіх поверхонь з наступною дезінфекцією;

2. Частка меблів приміщення;

3. Догляд за декором, картинами, світильниками та інтер'єрів в цілому;

4. Очищення від забруднення кахельних поверхонь, дзеркал і стекол;

5. Прибирання з подальшою дезінфекцією санвузлів.

У вартість послуг прибирання кафе, ресторану також включені наступні необхідні

фактори:

* Площа приміщення, в якому проводиться прибирання;

* Необхідність вологого прибирання фасадів та вікон закладу;

* Мийка кухонних предметів меблів і очистка спеціалізованої техніки;

* Час доби, в який буде проводиться чистка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Професійний підхід і компетентність фахівців зроблять свою справу. У самі

короткі терміни, будь-яка організація громадського харчування прийме вигляд тільки що відкрився

закладу.

Поделитесь нами в соц сетях.

Google+ premium in facebook